Champagne-braiseret kylling med druer
Hæv din kylling til skyerne og giv den brusebad i perlende champagne.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 2 Læg kyllingen i en ildfast form.
  • 3 Kom fløde og majsstivelse i en skål og pisk sammen.
  • 4 Hæld champagne heri.
  • 5 Hæld blandingen over kyllingen.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Sæt 4 klaser druer ned i den ildfaste form ved siden af kyllingen. Sæt retten i ovnen i ca. 1 time.
  • 8 Kog aspargeskartoflerne og pil dem.
  • 9 Server kartoflerne til kylling, sauce og druer.
  • Så er det spisetid! Champagne-braiseret kylling med druer

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier