Braiseret kalvesteg med ginsauce og ristede peberfrugter

Sådan gør du

  • 1 Kødet brunes i smør og olie i en gryde og drysses med salt og peber.
  • 2 Løgene halveres og løg og persille lægges ved.
  • 3 Væsken tilsættes og kødet braiseres under låg i ca. 1 1/2 time.
  • 4 Kødet tages op og hviler 15 min.
  • 5 Braiseringsvæsken med løg og persille blendes jævn og kommes tilbage i gryden.
  • 6 Lidt vand tilsættes så der i alt er 3 1/2 dl væske.
  • 7 Citronsaft og fløde rørt med majsstivelse tilsættes og saucen koges 1 min.
  • 8 Peberfrugterne skæres i brede strimler.
  • 9 Peberfrugten svitses i olie på en pande indtil helt bløde.
  • 10 Kødet skæres i skiver og serveres med sauce, mos og peberfrugter.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kalvesteg med ginsauce og ristede peberfrugter

Opskriften er udviklet af