Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater

Sådan gør du

  • 1 Løgene skrælles og skæres i både.
  • 2 De soltørrede tomater skæres i strimler.
  • 3 Hvidløgsfed pilles evt. og skæres i splitter.
  • 4 Løg, tomater og evt. hvidløg blandes med 1 spsk olie og citronsaft og kommes i et ovnfast fad.
  • 5 Grøntsagerne krydres med salt og peber.
  • 6 Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
  • 7 Folien fjernes, og laurbærblad og vand tilsættes.
  • 8 Grøntsagerne dækkes med folie igen og sættes tilbage i ovnen i ca. 30 min., hvor folien fjernes de sidste 10 min.
  • 9 Kalveleveren krydres med salt, peber og rosmarin.
  • 10 Smør og olie varmes på en slip-let pande.
  • 11 Leverskiverne steges ved svag til jævn varme i ca. 3 min. på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater

Opskriften er udviklet af