Surf and turf med hummer og kænguru

Sådan gør du

  • 1 Hummeren flækkes.
  • 2 Halen løftes ud af skallen og skæres i mindre stykker.
  • 3 Kløerne deles i leddene, og skallen knuses let.
  • 4 Hvidløg og chili hakkes fint.
  • 5 Kængurusteaksene skæres i tynde strimler.
  • 6 1 spsk olie opvarmes i en wok eller stegegryde, og kødet brunes heri.
  • 7 Kødet tages op, og woken vaskes af.
  • 8 Resten af olien varmes i woken med karry.
  • 9 Hvidløg og chili tilsættes og svitses.
  • 10 Hummer tilsættes og steges i et par min.
  • 11 Peberfrugt og forårsløg snittes fint og tilsættes.
  • 12 Efter et par min. tilsættes kød, ris og soja.
  • 13 Retten smages til med peber og evt. salt og varmes igennem i 3 - 4 min.
  • 14 Til sidst drysses nigellafrø over.
  • {{recipeDoneText}} Surf and turf med hummer og kænguru

Opskriften er udviklet af