Opskriften giver ca. 40 styk

Sådan gør du

  • 1

    Bland hvedemel, bagepulver, stødt ingefær, allehånde, nelikke, peber, natron og salt sammen.

  • 2

    Pisk farin og smør luftigt med en elpisker. Tilsæt æg og sirup og pisk kort, så massen er samlet.

     

  • 3

    Rør melblandingen sammen med smørblandingen, og vend frisk og syltet ingefær i.

     

  • 4

    Sæt dejen koldt i 20-30 minutter. 

     

  • 5

    Tril dejen til kugler på størrelse med 2 kroner. Rul dem i sukker og sæt dem på bagepapir, på bageplader og med godt med mellemrum imellem.

  • 6

    Bag dem ved 200 grader i 10-12 minutter.

     

  • 7

    Lad dem køle på pladen og flyt dem til en rist, når de ikke længere er bløde. Lad dem køle helt og opbevar dem derefter i en kagedåse i op til 1 uge.

  • {{recipeDoneText}} Gingersnaps

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier