Braiserede svinekæber med porrer opskrifter

Mig og min mad logo
Marokkansk salat med bagt aubergine
20 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Hjemmelavet ravioli med rejer
1 t
Hvidvinsbraiserede gulerødder
30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller
Rød fiskesuppe
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Grønsagstærte med butterdej
20 min.
Oksehaler
3 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Chili sin carne med guacamole salat
Svinekæber
2 t
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Andesuppe
1 t
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Mørbradssatay
1 t
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495