Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller

Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller

Denne opskrift giver dig råvarer fra alle lag i madpyramiden: Masser af grønt fra den friske tomatsauce, fuldkornspasta fra midten, og frikadeller fra toppen.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Rør kødet med salt.
  • 2 Skær skorpen af brødet og udblød det i bouillonen.
  • 3 Rør det i det hakkede kød.
  • 4 Tilsæt æg og ost.
  • 5 Ælt knust rosmarin, 2 spsk finthakket persille, finthakket hvidløg og friskkværnet sort peber i.
  • 6 Del farsen i 12 små portioner og tril hver portion til runde frikadeller.
  • 7 Lad olien blive varm i en dyb pande og steg frikadellerne ved jævn varme, mens de vendes, så de steges på flere sider.
  • 8 De skal stege 12-15 minutter i alt.
  • 9 Pil og hak løg og hvidløg.
  • 10 Rens porre og blegselleri. Skær i mindre stykker så fint eller groft du kan lide det fint.
  • 11 Sauter løg, porre og blegselleri i olien med hvidløg, timian, oregano og tomatpure til det klares i farven.
  • 12 Hak soltørrede tomater groft.
  • 13 Tilsæt tomater, soltørrede tomater, sukker og eddike.
  • 14 Saucen kan blendes.
  • 15 Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  • 16 Kog pasta som anvist på pakken og server.
  • Så er det spisetid! Pasta i frisk tomatsauce med frikadeller

Opskriften er udviklet af