Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)

Skøn suppe til forår, efterår eller vinter.

Sådan gør du

  • 1 Snit porrerne og hvidløgene (samt evt. chilien) og svits dem i olien 5 minutter.
  • 2 Skær kartofler og selleri i små terninger og kom dem i gryden sammen med bønner, estragon og bouillon. Læg låg på gryden og lad
  • 3 Lad suppen simre 10-12 minutter.
  • 4 Hæld suppen i blenderen og blend til den er ensartet. Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt evt. lidt fløde og måske lidt mere bouillon.
  • 5 Smag suppen til med salt og citronsaft (og peber hvis du ikke har brugt chili).
  • 6 Servér suppen portionsvis drysset med hakket persille og hakkede tomater.
  • {{recipeDoneText}} Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Kirsten Skaarup (kodfrifredag.dk).

Opskriften er udviklet af