Grønsagstærte med butterdej

Sådan gør du

  • 1 Tø butterdejen op og rul den lidt tyndere, så den paser til en tærteform på ca. 24 cm.
  • 2 Læg butterdejen i formen og prik den med en gaffel.
  • 3 Stil den køligt i 10 min. Pil løgene.
  • 4 Skær løg og porrer i skiver, snit bladsellerien fint, hak tomaterne groft.
  • 5 Forbag tærtebunden 10 min. ved 225o på nederste ovnrille.
  • 6 Kom grønsagsfyldet i.
  • 7 Pisk æg, ost og cremefraiche sammen og krydr med muskat.
  • 8 Kom det i tærten.
  • 9 Bag den færdig ved 200o i ca. 20 min.
  • 10 Serveres lun.
  • {{recipeDoneText}} Grønsagstærte med butterdej

Opskriften er udviklet af