Andesuppe

Andesuppe med inspiration fra Asien og smag af ingefær, mynte og koriander. Kraftig og varmende vintersuppe.

Sådan gør du

  • 1 Kom lår i en gryde, og kom vand herpå.
  • 2 Skær grøntsager i mindre stykker, og kom dem heri. Lad vandet koge op, og skum det af. Tilføj salt og peberkorn. Lad det simre i cirka 40 minutter.
  • 3 Tag kødet, og afkøl det lidt, før du piller kødet fra ben og skind.
  • 4 Lad også suppen afkøle, så at du kan skumme fedtet fra og fjerne grøntsager, der er kogt med.
  • 5 Kom suppen i en gryde, og smag til med rigelige mængder citron og lidt soja.
  • 6 Skær kartofler i stave, og hak guleroden fint. Kom dem i suppen, og lad den simre i 5 minutter.
  • 7 Tilføj aspargesbroccoli og snittet chili. Lad det simre et par minutter, og tilføj til sidst det pillede andekød. Pynt med mynte og koriander inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Andesuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier