Sådan gør du

  • 1 Rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg bambusspidserne i vand.
  • 2 Skær mørbraden i 3 stykker.
  • 3 Skær stykkerne i 1 cm tykke skiver på langs.
  • 4 Læg kødstykkerne i marinaden og lad dem trække i køleskabet ca. 30 min.
  • 5 Sæt kødet på bambusspiddene.
  • 6 Læg spiddene på en smurt rist over en bradepande.
  • 7 Stil fadet i ovnen ved 250 grader i ca. 12 min. Kog finthakket løg op i bouillonen ca. 5 min.
  • 8 Rør peanutbutter i.
  • 9 Kog op og smag til med sambal oelek, limesaft og soyasauce.
  • {{recipeDoneText}} Mørbradssatay

Tip

Tilbehør: Kogte ris og lynstegte grøntsager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier