Braisered opskrifter

Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Champagne-braiseret kylling med druer
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Braiseret oksebov med blommesauce
30 min.
Braiseret kalvesteg med ginsauce og ristede peberfrugter
1 t
Braiseret Nakkekam i æblemost og baconstegte persillerødder og rosenkål
3 t
Coq au vin
1 t
Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos
1 t, 45 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Bøf Bourguignonne
Bagte gulerødder med hyldeblomstmarinade
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Braiseret kam med timian
30 min.
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495