Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater

Sådan gør du

  • 1 Tør Osso Buco stykkerne med køkkenrulle og skær et par snit igennem hinden i kanten, så de ikke krøller under stegningen.
  • 2 Varm en stegegryde op med lidt olie og brun Osso Buco stykkerne af et par minutter og tag dem op af gryden igen.
  • 3 Grøntsager:
  • 4 Pil rødløgene og del dem i kvarte, hak hvidløgene groft, rengør champignonerne og lad dem være hele, svits det hele af i stegegryden sammen med de soltørrede tomater og krydderurterne.
  • 5 Læg så kødstykkerne ned oven på grønsagerne og hæld kalvefonden ved så det dækker grøntsagerne, men ikke kødet.
  • 6 Krydr med salt og peber.
  • 7 Læg låg på gryden og skru ned på laveste blus.
  • 8 Lad det simre ca. 30 minutter, vend kødet rundt i gryden og tilsæt evt. lidt vand.
  • 9 Lad kødet simre videre ca. 30 minutter, og sluk under gryden.
  • 10 Lad kødet stå og trække 15-20 minutter inden servering.
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater

Opskriften er udviklet af