Braiseret kam med timian

Sådan gør du

  • 1 Sværen skæres evt. af kammen og overflødigt fedt fjernes.
  • 2 Kammen krydres med salt og peber, brunes i olie i en stegegryde og tages op.
  • 3 Den grove, grønne del af porrerne skæres af.
  • 4 Porrerne skæres i 2 cm tykke skiver og skylles grundigt.
  • 5 Selleri og gulerødder skrælles og skæres i grove stykker.
  • 6 Grøntsagerne brunes i stegegryden.
  • 7 Kammen lægges ovenpå grøntsagerne i stegegryden.
  • 8 Vand hældes ved, så grøntsagerne er knapt dækkede.
  • 9 Timian og laurbærblade kommes ved, og kammen simrer under låg i 45 min.
  • 10 Æblerne skæres i både og kommes i gryden.
  • 11 Lad kammen simre videre i en 1/2 times tid, til den er mør (centrumtemperaturen skal være 65°).
  • {{recipeDoneText}} Braiseret kam med timian

Tip

1/2 kg skrællede kartofler i store stykker kan tilsættes efter bruning af grønt-sagerne – der skal så lidt mere vand ved.

Opskriften er udviklet af