Tema

Sommerdesserter

Solskin, sommerfester og de skønneste sommerdesserter. Her finder du et udpluk af vores favoritter fra det søde køkken, der nydes bedst i sommersolen med dem du holder af.

Sommer og solskinsdesserter

I sommerhalvåret er aftenerne dejligt lyse, og mange af os nyder at sidde på terassen i de sene aftentimer og se solen gå ned. De lange sommeraftener kalder på hygge, nærvær og afslapning. Og hvad rimer bedre på dét, end dessert?

Desserter til sommeren

Sommer er også lig med tonsvis af friske, danske råvarer til det søde køkken: Skønne bær, sprøde rabarber og blomstrende hyld. De kan anvendes i klassikere som rødgrød, rabarbersuppe og koldskål, men også i is, på grillen og meget mere. 

Solskin og samvær

Vi kan kun opfordre dig til at få mest muligt ud af de dejlige solskinsdage, så invitér venner og familie forbi til kongespil og dessertbord. Sommerhygge og solskinsdesserter er en kombination, man ikke kan gå galt i byen med.

Lad dig inspirere til sommerens desserter i opskrifterne herunder - se også vores samling af opskrifter på hjemmelavet koldskål og desserter til grillen.