Frisk frugt i mundrette stykker er altid et morgenmadshit. Vi gør det lidt mere luksus ved at servere dem med en frisk kokoscreme og sprøde kokosflager på.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Bland appelsin, melon, mango og ananas i en skål. Vend kødet fra passionfrugterne i.
  • 2 Rør den græske yoghurt sammen med kokosmælk, og smag til med honning.
  • 3 Fordel frugten i 4 skåle, og top med kokoscreme, ristede kokosflager og frisk mynte.
  • Så er det spisetid! Tropisk frugt med kokoscreme

Tip

Prøv med skyr i stedet for græsk yoghurt 10%. Eller brug frugt i sæson, prøv f.eks. friske jordbær og hindbær i juni og juli.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier