Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst

Vi gør koldskålen ekstra lækker med lidt let flødeskum. Det giver en tyk, luftig og cremet koldskål. Serveres som dessert i små skåle med masser af friske, modne jordbær og et drys friske hyldeblomster på toppen.

Sådan gør du

  • 1 Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn i et par minutter, til det er lyst og luftigt. Rør ymer og kærnemælk i. Pisk fløden til blødt, let skum og vend det heri.
  • 2 Smag til med hyldeblomstsaft og citron. Sæt koldskålen på køl indtil servering.
  • 3 Server koldskålen toppet med friske jordbær og lidt hyldeblomster.
  • {{recipeDoneText}} Luksuskoldskål med jordbær & hyldeblomst

Tip

Når det ikke er sæson for hyldeblomster, så smag koldskålen til med stødt kardemomme i stedet for. Start med ca. ½ tsk. og smag til dig frem. Koldskålen kan også serveres med kammerjunkere, knuste småkager eller tvebakker.

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter