Citrongræs pannacotta med sommerbær og sprøde makroner

Energiinformation

  • Energi 2275 kJ
  • Energi 542 kcal
  • Protein 4 g
  • Fedt 39 g
  • Kulhydrat 45 g
  • Kostfibre 1 g

Sådan gør du

  • 1 Halvér citrongræs og knus dem med en kødhammer. 
  • 2 Kog fløden op sammen med citrongræs og flormelis og lad det simre i 10 minutter. 
  • 3 Kom den udblødte husblas i fløden og pisk den godt ud. 
  • 4 Sigt fløden og smag evt. til med sukker. Hæld fløden op i 4 glas eller kopper og sæt dem på køl i mindst 4 timer. 
  • 5

    Anretning

    Anret pannacottaen med sommerbær og knuste makroner.
  • {{recipeDoneText}} Citrongræs pannacotta med sommerbær og sprøde makroner

Tip

Pannacottaen kan fint laves med chokolade og lakrids.

Opskriften er udviklet af