Sådan gør du

  • 1 Kom frugten i en gryde med vand og kog den i ca. 20 minutter.
  • 2 Sigt og mål saften, hæld den tilbage i gryden og kog den igennem med sukker.
  • 3 Rør kartoffelmelet ud med lidt koldt vand eller kold saft.
  • 4 Når saften koger kraftigt, flyttes gryden fra varmen og kartoffelmelsjævningen hældes i, under omrøring.
  • 5 Eftervarmen jævner nu grøden, der IKKE må koge mere, for så bliver den lang.
  • 6 Endnu nemmere er det at jævne rødgrøden med Maizena udrørt i lidt koldt vand eller saft, da grøden skal koges igennem 2 – 3 minutter.
  • 7 Hæld rødgrøden i skåle, drys med en anelse sukker, det forhindrer at grøden trækker skind.
  • 8 Sæt den koldt.
  • 9 Server med mælk, fløde og mandeldrys.
  • {{recipeDoneText}} Rødgrød

Opskriften er udviklet af