Tema

Alt til din jul

Når sneen falder fin og hvid

... så er det på Coop Opskrifter blevet juletid. Ja, det er det faktisk også, selvom farverne udenfor mere grå end hvide! Vi elsker nemlig alt, der har med den søde juletid at gøre - fra snemænd og klejner til pebernødder, andesteg, slædeture og julehjerter. 

Julen er mavernes fest

Her på Coop Opskrifter fejrer vi især julen på én måde: Med spiselige julegodter. I vores bog er julen nemlig ikke kun hjerternes fest, men i lige så høj grad mavernes fest. Om du skal glæde store eller små maver, så har vi et væld af gode og nemme juleopskrifter klar til dig. 

Mangler du en god opskrift på brunede kartofler? Den klarer vi. Er du på udkig efter ny inspiration til spændende konfekt? Intet problem! Leder du efter den ultimative opskrift på hjemmelavede æbleskiver? Sådan én har vi selvfølgelig også! 

De bedste tips og tricks til din jul

Ikke nok med, at vi giver dig det komplette udvalg af nemme juleopskrifter, så har vi også samlet de bedste juletips og -tricks til dig. Julemad og julegodter kan nemlig være et par hårde (peber)nødder at knække, og hvis du synes, julesovsen altid driller, at de brændte mandler altid brænder på eller at du bare ikke kan lykkedes med at få en saftig og sprød andesteg, så bare rolig: Hjælpen er ude. 

God fornøjelse - og glædelig jul!