Småkager
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Bland mel, sukker og bagepulver grundigt sammen.
  • 2 Ælt smør og øl grundigt sammen med melblandingen.
  • 3 Rul dejen til en pølse på ca. 15 cm.
  • 4 Pak dejen ind i bagepapir eller køkkenfilm og læg den i fryseren i 2 timer.
  • 5 Tænd ovnen til 200°C.
  • 6 Skær dejen i tynde skiver og læg dem på bageplader med bagepapir.
  • 7 Pisk ægget sammen med 1 spsk vand.
  • 8 Rør sukker og kanel sammen.
  • 9 Pensl kagerne med ægget og drys med kanelsukker og mandel- eller hasselnøddeflager.
  • 10 Bag kagerne ca. 10 min, til de er lysebrune i kanten.
  • 11 Lad kagerne køle helt af og opbevar dem i lufttætte beholdere.
  • 12 Pensling og drys: 1 æg 2 spsk sukker 2 tsk kanel 50 g mandel- eller hasselnøddeflager.
  • Så er det spisetid! Nemme jødekager

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier