Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

God og fyldig salat til julens kraftige mad. Passer perfekt til and, flæske-og ribbensteg til helstegt mørbrad og mange, mange andre af julens gode sager.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Snit rødkålen meget fint.
  • 2 Kog rødbederne, tag skallen af og skær dem i tern.
  • 3 Skær æblerne i tynde både og løg i fine tern.
  • 4 Skær de tørrede frugter i mundrettet stykker.
  • 5 Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål.
  • 6 Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend og bland den omhyggeligt med salaten, der kun bliver bedre, hvis den får lov til at trække 1 times tid.
  • {{recipeDoneText}} Rødkålssalat med frisk og tørret frugt

Tip

Rist hasselnøddekernerne i en varm, tør pande til er mørke og de yderste skaldele løsnes. Afkøl og gnid nødderne mod hinanden, så skallerne falder af. Opbevar nødderne i en tætsluttende dåse eller glas - de smager forrygende.

Opskriften er udviklet af