Brune kartofler (friske)

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 1 g.
  • Kulhydrater 24 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 216 kcal
  • Fedtenergi 18 %

Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne ca. 12 minutter, i letsaltet vand. Mærk efter, de skal være kogt perfekt, på ingen måde ikke for meget, og ikke for lidt. Hæld vandet fra kartoflerne og pil dem.
  • 2 Kom sukkeret på en stor pande. Når sukkeret begynder at smelte rundt i kanten, kommes smør og ½ tsk. salt ved, og massen forenes og sukkeret smelter i skøn forening med smørret. Skru ned for varmen, skyl kartoflerne i koldt vand og kom dem på panden.
  • 3 Vend kartoflerne i karamellen og lad dem brune i ca. 5 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Brune kartofler (friske)

Opskriften er udviklet af