Tema

Restemad

Nem aftensmad og nul madspild

... det er rent win-win! Ligesom i resten af Coop går vi her på Coop Opskrifter op i madspild og vil gerne hjælpe med at minimere netop dét. Derfor har vi samlet en lang række gode opskrifter, du kan lave med dine rester. Nogle retter er nemlig mere restevenlige end andre! 

Grøntsagsrester, kødrester eller måske lidt af det hele? 

Uanset om du har en rest tilbage fra stegen, i fik i går, eller køleskabets grøntsagsskuffe er lidt for fuld af grønne sager, der snart når udløbsdatoen, så er der helt sikkert en opskrift for dig her, som du kan lave med dine rester. 

Fra wok og sandwich til biksemad og mexicansk madfest

Klassiske resteretter er fx biksemad, hvor du kan smide lidt af det hele på panden og stege det igennem. Fx kartofler, kød og næsten alle typer grøntsager som guleråd, pastinak eller broccoli. Mexicanske pandekager, tortillas, er en anden oplagt resteret, for du kan faktisk komme næsten hvad det skal være i pandekagerne! Fx peberfrugt, tomat, kylling, oksekød, bønner, kål eller broccoli. Det samme gør sig gældende for wokretter og supper, som du sagtens kan give ekstra fylde og smag med dine rester. 

Har du rester tilbage fra andestegen eller flæskestegen, fx fra Mortensaften eller juleaften, så har vi også nogle idéer til, hvad du kan bruge dem til af lækre og nemme retter. 

Der er ikke andet tilbage at sige end: Smid ikke resterne ud - du kan sagtens lave dem til lækker og god aftensmad!