Varm chokolade med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Fedt 30 %
  • Kulhydrat 48 %
  • Protein 22 %

Sådan gør du

  • 1 Pisk fløden til skum, og stil til side  
  • 2 Hak chokoladen groft  
  • 3 Varm mælken op til ca. 85 grader i en gryde.  
  • 4 Tag den af varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Pisk, til chokoladen er opløst og helt jævn.  
  • 5 Server den varme chokolade i store krus med en god klat flødeskum.
  • {{recipeDoneText}} Varm chokolade med flødeskum

Opskriften er udviklet af