Øl og svampesovs opskrifter
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekæber med champignon og øl
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Grydebrød
Fredagsbaren
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Marineret gris i kålblad med slaw
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Gulerodssuppe med ingefær, speltkerner og flute
45 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Grisekæber med linser
Grøntsagsgryde med flåede tomater og øl
40 min.
Kylling i skinkesvøb med BBQ marinade
40 min.
Lammeculotte i øl
35 min.