Sprøde tortillas med krydret kylling

Sprøde tortillas med krydret kylling

Lækre og saftige tortillapakker med velkrydret kylling, smeltet ost og frisk spinat. Spis dem, som de er, eller server dem med iskold cremefraiche og frisk lime i både til at tage varmen fra chilien.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm olien på en pande, og steg forårsløg og kyllingekød over middel varme i 4-5 min. til gyldent.
  • 2 Tilsæt cherrytomater, øl, krydderier og eddike, og lad det hele simre i 3-4 min. Smag til med salt, peber, lidt sukker og evt. krydderier.
  • 3 Fordel kødet på midten af tortillaerne. Drys med osten, og fordel spinaten på toppen.
  • 4 Fold tortillaerne sammen om fyldet til små pakker.
  • 5 Varm olien på en pande, og steg tortillaerne over middel varme, til de er sprøde og let gyldne på begge sider.
  • 6 Server tortillaerne lune, som de er, eller med en sprød, grøn salat og cremefraiche.
  • {{recipeDoneText}} Sprøde tortillas med krydret kylling

Tip

Skal det gå ekstra hurtigt, så lun tortillaerne i ovnen, og server kødet direkte på dem, uden at stege dem sprøde. Gør kødfyldet mere grønt og mættende ved at tilsætte majs, finthakket spidskål eller kogte kidneybønner i pkt. 4.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier