Dansk gryde med svesker

Sådan gør du

  • 1 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 2 Pil løgene og skær dem i smalle både.
  • 3 Brun kødet i en gryde i olien ad to gange.
  • 4 Tilsæt løgene og lad dem svitse med under omrøring 3-4 minutter.
  • 5 Drys salt, peber og mel over kødet, rør det sammen og tilsæt øl. 
  • 6 Skræl et tyndt stykke af citronskallen.
  • 7 Klip eller skær sveskerne i strimler.
  • 8 Kom citronskal, svesker, rosmarin og soja i gryden. 
  • 9 Kog kødet mørt under låg ved svag varme 20-30 minutter. 
  • 10 Skær blegsellerien i skiver og kog dem med de sidste 5 minutter.
  • 11 Smag retten til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Dansk gryde med svesker

Opskriften er udviklet af