Simrelammebov med øl og grønt

Sådan gør du

  • 1 Lammeboven krydres med hvidløg, salt og peber – så mange fed hvidløg, du lyster.  
  • 2 Sæt den i ovnen ved 120-130 grader varmluft i 4 timer. Den sidste halve time skruer du op til 200 grader.  
  • 3 Gulerødder skæres i skiver, rødløg i både og kartofler i tern.  
  • 4 Tag en pande, varm smørret op og kom alle grøntsager i.  
  • 5 Sving eddike og øl i og lad det snurre, til det er mørt.  
  • 6 Vend med citron og smag til med salt og peber.  
  • 7 Når kødet er færdigt, kommer du lidt olie på og masser af parmesan og frisk basilkum på toppen. Så er det påske :-)
  • {{recipeDoneText}} Simrelammebov med øl og grønt

Opskriften er udviklet af