We know! Det lyder absurd at pakke den gode gamle Marsbar ind i dej og fritere den, men vi kan ikke sige andet end: Prøv det! Og server den så med en god vaniljeis – der er ikke et øje tørt.

Sådan gør du

  • 1

    Beignetdej

    Mel og salt blandes, hvorpå øl, smeltet smør og cognac piskes i, til en ensartet masse. Der må ikke være klumper i dejen. 
  • 2 Lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time.  
  • 3 Vender nu to stiftpiskede æggehvider i dejen.
  • 4

    Fritering

    Fjern papiret fra marsbaren og dæk den i beignetdej. 
  • 5 Varm olien op.
  • 6 Friter indtil gylden og sprød, og læg den på fedtsugende papir. 
  • 7 Server evt. med en god vaniljeis.
  • {{recipeDoneText}}  Friturestegt marsbar

Opskriften er udviklet af