Stegning af and opskrifter

Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Gammeldags rødkål
15 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Flæskesteg med brunede kartofler
Gulerodskage med lavt sukker- og fedtindhold
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Daube på svinebov
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Græsk pita burger
45 min.
Morgenmadsbordet
Forårsbrunch 2.0
Kartoffelmos med kylling i karry
Pølsehorn med fuldkorn
Let kransekagetærte
Gammeldags æbleskiver med kardemomme
30 min.
Wok med kylling og rosenkål
Tærte med marinerede bær
Fivespice-krydret andesteg
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Wraps med grillet halloumi, mango og chiliolie
Stuvede brændenælder
Safranris med salat og muslinger
40 min.
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495