Stegning af and opskrifter
Hjemmelavet hønsefond
15 min.
Børnemadpakke
35 min.
Wok på panden med and, kål og appelsin
30 min.
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Eksotisk coleslaw
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Andebryst med krydrede blommer.
Økologisk ris pilau med kylling og ristede mandler
1 t
Kylling i karrysovs
20 min.
Kalkun med kirsebær og østerssovs
30 min.
Grydestegte kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Kikærtefrikadeller med rødbederåkost
40 min.
Kalvefrikassé
1 t, 30 min.
Hjemmebagt brød til tre slags smør
Kanelkage
Blinis med rogn, rødløg, purløg og cremefraiche
1 t, 30 min.
Økologisk chili con carne med revet kylling og kidneybønner
2 t, 10 min.
Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot
1 t, 45 min.
Juleanden i grillen
Torskeburger med ansjos og citronmayonnaise
Sommersalat med jordbær og stegt kyllingebryst
25 min.
Saftigt kyllingebryst med pastasalat
30 min.