Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kom den snittede kål i en skål, hæld kogende vand over, så kålen er dækket.
  • 2 Tilsæt eddiken, og lad det trække 10-15 min.
  • 3 Hæld kålen til afdrypning i en sigte, og pres den godt fri for væde.
  • 4 Varm fedtstoffet i en gryde, og svits løget heri.
  • 5

    Tilsæt kålen, og lad den simre med 3-4 min. Pak krydderierne ind i en kaffefilterpose, og kom den i gryden sammen med vineddike, sukker og salt.

  • 6 Lad kålen simre under låg 30-50 min., afhængig af hvor mør den skal være.
  • 7 Tag krydderiposen op, smag kålen til med salt og sukker.
  • Så er det spisetid! Gammeldags rødkål

Tip

Rødkålen blancheres inden kogning fordi det trækker en del af vandet ud af kålen, så den færdige rødkål ikke bliver så fugtig.

Opskriften er udviklet af