Gammeldags rødkål
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Kom den snittede kål i en skål, hæld kogende vand over, så kålen er dækket.
  • 2 Tilsæt eddiken, og lad det trække 10-15 min.
  • 3 Hæld kålen til afdrypning i en sigte, og pres den godt fri for væde.
  • 4 Varm fedtstoffet i en gryde, og svits løget heri.
  • 5

    Tilsæt kålen, og lad den simre med 3-4 min. Pak krydderierne ind i en kaffefilterpose, og kom den i gryden sammen med vineddike, sukker og salt.

  • 6 Lad kålen simre under låg 30-50 min., afhængig af hvor mør den skal være.
  • 7 Tag krydderiposen op, smag kålen til med salt og sukker.
  • {{recipeDoneText}} Gammeldags rødkål

Tip

Rødkålen blancheres inden kogning fordi det trækker en del af vandet ud af kålen, så den færdige rødkål ikke bliver så fugtig.

Opskriften er udviklet af