Kartoffelmos med kylling i karry

Kog kartofler til kartoffelmos. Put masser af grøntsager i karryretten. Det er både fyldt med vitaminer og mineraler – og smager skønt.

Kog kartofler til kartoffelmos. Put masser af grøntsager i karryretten. Det er både fyldt med vitaminer og mineraler – og smager skønt.

" data-thumb="https://opskrifteradmin.coop.dk/media/recipeimages/4952/20586/1920/kartoffelmos_med_kylling_i_karry.jpg?width=400&height=400&mode=crop&format=webp&quality=90&center=0.5%2C0.5" data-recipe-tags='[{"GroupName":"Badges","GroupAlias":"Badges","Public":false,"Values":[{"Name":"Spis med madpyramiden","Alias":"SpisMedMadpyramiden"}]},{"GroupName":"Category","GroupAlias":"Category","Public":false,"Values":[{"Name":"Kartofler","Alias":"Kartofler"},{"Name":"Kylling, kalkun, and og andet fjerkræ","Alias":"KyllingKalkunAndOgAndetFjerkrae"}]},{"GroupName":"Ingrediens","GroupAlias":"Ingrediens","Public":false,"Values":[{"Name":"Kylling og fjerkræ","Alias":"KyllingOgFjerkrae"}]},{"GroupName":"Keywords","GroupAlias":"Keywords","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"},{"Name":"Kylling","Alias":"Kylling"},{"Name":"Kylling i karry","Alias":"KyllingIKarry"},{"Name":"Rodfrugter","Alias":"Rodfrugter"}]},{"GroupName":"Måltid","GroupAlias":"Maaltid","Public":true,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"aftensmad"}]},{"GroupName":"Måltider","GroupAlias":"Maaltider","Public":false,"Values":[{"Name":"Aftensmad","Alias":"Aftensmad"}]},{"GroupName":"Redaktørstatus","GroupAlias":"redaktoerstatus","Public":false,"Values":[{"Name":"VSS opskrift klar","Alias":"vSSOpskriftKlar"}]},{"GroupName":"Tema","GroupAlias":"Tema","Public":true,"Values":[{"Name":"Børnevenligt","Alias":"boernevenligt"},{"Name":"Hverdag","Alias":"Hverdag"}]}]' data-video-embed="" data-energy="[]" data-northfork-id="7604" data-is-banner-enabled="False">

Opskriftskategorier