Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Fjern de yderste blade.
  • 2 Del eventuelt større rosenkål i halve eller kvarte eller snit dem groft.
  • 3 Skær peberfrugterne i lidt grove stykker.
  • 4 Dup kyllingefileterne tørre og del dem.
  • 5 Varm olien i en wok og steg ingefær og chili under omrøring i et par minutter.
  • 6 Kom rosenkål, peberfrugter og kyllingefileter i wokken og steg videre 6-8 minutter ved rask varme, mens du rører rundt.
  • 7 Krydr med salt og peber.
  • 8 Rør alle ingredienser til dressingen sammen – rør til sukkeret er helt opløst og smag til.
  • 9 Vend dressingen i retten, pynt med friske mynteblade, rødløg og et godt drys ristede kerner eller nødder.
  • 10

    Servering

    Servér med ris eller nudler.
  • Så er det spisetid! Wok med kylling og rosenkål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier