Pølsehorn med masser af smag! Bag en stor portion og frys ned. Så har du altid et nemt og mættende måltid ved hånden. Dejen kan du også bruge til pizzasnegle og pizza
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Hæld vand i en røreskål
  • 2 Smuldr gæren i vandet og rør til gæren er opløst
  • 3 Tilsæt olie og salt
  • 4 Rør fuldkornshvedemel i vandet
  • 5 Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind
  • 6 Ælt dejen godt
  • 7 Læg dejen tilbage i skålen, dæk den til med husholdningsfilm eller et ret viskestykke
  • 8 Lad dejen hæve et lunt sted en time og gerne længere
  • 9 Tænd ovnen på 170 grader varmluft
  • 10 Læg bagepapir på en bageplade
  • 11 Kom olie på en stegepande
  • 12 Varm olien op, og rist pølserne
  • 13 Rul dejen tyndt ud
  • 14 Smør pesto på dejen
  • 15 Skær dejen ud i 16 små trekanter
  • 16 Læg et stykke pølse i den brede ende af dejen
  • 17 Rul dejen sammen til et horn
  • 18 Læg pølsehornene på bagepladen med spidsen nedad
  • 19 Sæt pølsehornene i ovnen og bag dem i cirka 15 minutter
  • 20 Lad pølsehornene køle af på en bagerist
  • 21 Server 1 pølsehorn og 1 glas mælk til hver person
  • Så er det spisetid! Pølsehorn

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier