Andebryst med krydrede blommer.

Sådan gør du

  • 1 Dup andebrysterne tørre, rids fedtlaget og drys salt, peber og tandoori krydderi på.
  • 2 Brun andebrysterne på begge sider i en tør pande – skindsiden først.
  • 3 Tag dem op, læg dem på en plade med bagepapir og bag andebrysterne ved 180 grader, 18 – 20 minutter.
  • 4 Brug panden med andefedtet til blommerne, der skal være ca 2 spiseskefulde tilbage- ellers kan tilsættes 1 spsk smør eller olivenolie.
  • 5 Varm andefedtet og rist blommerne heri ved jævn varme med krydderierne. Tilsæt vineddike og lad den koge lidt ind eller til blommerne er møre – men stadig har bid.
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med krydrede blommer.

Tip

Brug æbler i stedet for blommer. Tandoori krydderi kan købes i de fleste supermarkeder landet over. Eller er man i det krydrede hjørne kan man vælge at bruge harissa.

Opskriften er udviklet af