Simremad med rødvin opskrifter
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Indisk hvidkålsgryde
40 min.
Hot chilisuppe
40 min.
Gullash-suppe
30 min.
Gryderet med oksekød og bønner
15 min.
Roastbeef med kartoffelbåde og gløggsauce
Fettuccine med tomat og kapers
25 min.
Couscous med oksebov
2 t
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Cassoulet
3 t
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Ungarsk gullasch
40 min.
Bøf bourgignon
40 min.
Stegt kalvefilet
15 min.
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Pasta med kødsovs
30 min.
Lun roastbeef med aiolli og urtesauce
Pilaf med oksekød
30 min.
Traditionel risengrød
1 t
Sauté-skiver med rosmarin og rødbedesalat
30 min.
Sauté-skiver i svøb med marsalasky og lynstegte grøntsager
30 min.
Rødvinsmarinerede kebabs med bulgursalat
1 t
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.