Simremad med rødvin opskrifter
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Hvid Sangria
Gløgg
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Indisk lammeret
30 min.
Daube på svinebov
Svampecreme
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Klassisk and
Chili sin carne med guacamole salat
Svinekæber
2 t
Champignonsuppe
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.