Simremad med rødvin opskrifter
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Daube på svinebov
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Nytårshovedret
30 min.
Stegt kalvefilet
15 min.
Skinkeschnitzel glaseret i honning og grønne peberkorn
30 min.
Tomatsuppe på friske tomater med gremolata
Hvid Sangria
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Spaghetti med kødsauce
50 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Sugo med glaskål, rødder og peberfrugter
Indisk lammeret
30 min.
Svampecreme
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær