Simremad med rødvin opskrifter
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Klassisk and
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Chili sin carne med guacamole salat
Svinekæber
2 t
Champignonsuppe
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk
Indisk søndagskylling med dahl og mango-raita
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Gløgg Den klassiske og den nye hvide gløgg
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Familiens lasagne.
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Lam Provencale
15 min.
Bankekød med groft grønt
Ossobuco med rodfrugtmos
Lam i appelsin-dadel sauce med cous cous
3 t
Urtemarinerede lammekoteletter
15 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Kylling med kanel