Braiserede svinekæber med æblecider opskrifter
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Braiseret kam med timian
30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kyllingeragout
Braiseret nakke med fynske Mutzu glaseret i sukker og fynsk æbleflæsk
1 t, 30 min.
Ristede tigerrejer med æble, æblesmør og chili
Braiserede svinekæber med kantareller
1 t, 10 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Champagne-braiseret kylling med druer
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Møre svinekæber med kål og bacon
30 min.
Svinekæber med champignon og øl
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Svinekæber med rødkål og æbler
25 min.
Braiseret oksesteg
3 t
Lammeskank med hindbær i brunet smør
Spaghetti carbonara med ærtepuré
Grisekæber med linser
Braiseret kalvebryst i rødvinssauce
Braiseret kylling med hyldeblomst
Bagte gulerødder med hyldeblomst-marinade