Braiserede svinekæber med æblecider opskrifter
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Champagne-braiseret kylling med druer
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Glaserede kæber med selleri
2 t
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Braiseret oksebov med blommesauce
30 min.
Braiseret kalvesteg med ginsauce og ristede peberfrugter
1 t
Braiseret Nakkekam i æblemost og baconstegte persillerødder og rosenkål
3 t
Coq au vin
1 t
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Braiserede svinekæber i mørkt øl med kartoffel-sellerimos
1 t, 45 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Bøf Bourguignonne
Spaghetti carbonara med ærtepuré
Bagte gulerødder med hyldeblomstmarinade
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.