Svinekæber med champignon og øl

Svinekæber med champignon og øl

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi pr. person 1929 KJ
  • Energi pr. person 460 Kcal
  • Protein 20 %
  • Kulhydrat 32 %
  • Fedt 38 %
  • Alkohol 10 %

Sådan gør du

  • 1 Puds kæberne fri for sener. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skræl og skær rodfrugterne samt løg i mindre stykker. Pil og hak hvid-løgene.
  • 2 Brun champignonerne og bacon i en stor gryde, indtil det har fået farve. Hæld det op i en skål og lad blandingen stå. Kom smørret i gryden og brun kæberne af. Kom løg, hvidløg og rod-frugterne i gryden. Vend det hele rundt og krydre med salt og peber.
  • 3 Tilsæt øllen og kalvefonden. Hvis det ikke dækker svinekæberne, så fyld op med vand. Sæt låg på gryden og lade det simre ved lav varme i ca. 1,5 time eller indtil kødet er så mørt, at det falder fra hinanden. 
  • 4 Tilsæt champignonerne og bacon i gryden og lad det koge op. Smag til med salt og peber. 
  • 5 Lige inden servering drysses retten med persille og serveres sammen med kogte kartofler eller rodfrugtmos.
  • {{recipeDoneText}} Svinekæber med champignon og øl

Opskriften er udviklet af