Braiserede svinekæber med æblecider opskrifter

Grillet flæsk med grønne asparges og løg

20 min.

Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok

2 t, 10 min.

Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander

30 min.

Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce

1 t

Ovnbagt skibberlabskovs

2 t, 15 min.

Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler

40 min.

Svinekæber med rødkål og æbler

25 min.

Stegte padroner med parmesan

10 min.

Møre svinekæber med kål og bacon

30 min.

Braiserede svinekæber i havtorn og øl

2 t, 30 min.

Svinekæber i øl

1 t, 30 min.

Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og suttet bolsje for voksne

3 t

Rødkål med æbler og allehånde

2 t, 50 min.

Forloren hare med bacon

Rødkål med tranebær, timian og æble

35 min.

Syltede rødløg

12 t

Græskarsuppe med belugalinsetopping og cherrytomater

50 min.

Salat med stegt andelever

Svinekæber med bacon og æblecider

Indian Summer Punch

Coleslaw med spidskål, peberrod og bacon

Svensk pølseret med frisk chili

Meyers boller i karry med fløde og masser af karry

2 t

Rødkålssalat med passionsfrugt og appelsin

Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495