Tema

Lammekølle med tilbehør

Med flødekartofler eller med grøntsager og persilleolie. Tilberedt på grill eller langtidsstegt i ovn. Oplagt til påske, men perfekt til både hverdag og fest.

Det skønne lam

Her på redaktionen er vi vilde med lam. Lammekød har en skøn dybde i smagen, og særligt i kombination med hvidløg og rosmarin, kan man næsten ikke gå galt i byen. Men lam er noget, der deler vandene. Nogle mennesker synes eksempelvis at det smager af uld. Vi tror, at det handler om lammekødets kvalitet - så køb blot din lammekølle frisk og kast dig gladeligt over en af disse opskrifter. 

Med tid og kærlighed smelter lammekøllen på tungen

En god lammekølle kræver tid og tålmodighed. Køllen skal, at afhængig af størrelse, have omkring halvanden time. Til gengæld bliver du belønnet med den skønneste møre mundfuld, fuld af dejlig smag. Husk at krydre kødet inden det ryger i ovnen.

Hvilket land skal din lammekølle inspireres af?

Din lammekølle kan få smag af det meste af verden. Lammekød anvendes i stor stil i de arabiske lande, så der er god grund til at prøve kræfter med opskrifter inspireret af disse områder. I samlingen her finder du også lammekølle inspireret af frankrig ‒ find blot den opskrift, der tiltaler dig.