Her på redaktionen er vi vilde med lam. Lammekød har en skøn dybde i smagen, og særligt i kombination med hvidløg og rosmarin, kan man næsten ikke gå galt i byen. Men lam er noget, der deler vandene. Nogle mennesker synes eksempelvis at det smager af uld. Vi tror, at det handler om lammekødets kvalitet - så køb blot din lammekølle frisk og kast dig gladeligt over en af disse opskrifter.
En god lammekølle kræver tid og tålmodighed. Køllen skal, at afhængig af størrelse, have omkring halvanden time. Til gengæld bliver du belønnet med den skønneste møre mundfuld, fuld af dejlig smag. Husk at krydre kødet inden det ryger i ovnen.
Din lammekølle kan få smag af det meste af verden. Lammekød anvendes i stor stil i de arabiske lande, så der er god grund til at prøve kræfter med opskrifter inspireret af disse områder. I samlingen her finder du også lammekølle inspireret af frankrig ‒ find blot den opskrift, der tiltaler dig.