Lammegryde a la Marokko

Med marokkansk krydderblanding, dadler og couscous.

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 225 grader.  
  • 2  Skær kødet fra benet, og skær det i ca. 5 x 5 cm store humpler. Læg kødet i bunden af en gryde, og drys med salt og peber.  
  • 3 Kom hakket hvidløg, krydderier og olie i en skål, og bland det rundt. Vend nu krydderiblandingen med kødet i gryden. Læg pillede hvidløg ned mellem kødet. Sæt gryden i ovnen, og lad kødet stege i 1 time.  
  • 4 Tag et stykke kød op, og se, om det er mørt og gennemstegt. Hvis ikke, skal det lige have lidt mere.   
  • 5 Rist hele gulerødder i smør. Drys mandler over, og rist gulerødderne videre, til de er møre. Vend dem med dadler.  
  • 6 Kog eller damp couscous efter anvisning på pakken. Server lam og løg med sky til couscous og gulerødder.  
  • {{recipeDoneText}} Lammegryde a la Marokko

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier