Lammekølle med provencalske kartofler

Sådan gør du

  • 1 Skræl hvidløgsfedene og skær hvert fed i 4 stykker på langs.
  • 2 Stik med en spids kniv, små huller i lammekøllen og pres et stykke hvidløg i hvert hul.
  • 3 Krydr lammekøllen med salt og peber, læg den på en rist med en bageplade under og stil den i ovnen.
  • 4 Sæt ovnen til 250°C og lad lammekøllen stege i 30 min.
  • 5 Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i en bradepande eller et stort ildfast fad.
  • 6 Hæld bouillonen ved kartoflerne og drys med salt og peber.
  • 7 Skift bagepladen under lammekøllen ud med fadet med kartofler.
  • 8 Skru ovnen ned til 200°C og lad kartofler og lammekølle stege i 1 time.
  • {{recipeDoneText}} Lammekølle med provencalske kartofler

Tip

Anretning

Skær lammekøllen i skiver og server med brød, salat og myntegele.

Opskriften er udviklet af