Øl braiseret oksespidsbryst opskrifter

Svinekæber
2 t
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Græske lammekoteletter
25 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Ølmarineret torsk
Bankekød med groft grønt
Braiserede porrer med tomater og laks.
Sprøde tortillas med krydret kylling
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Oksehaler
3 t
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Chili
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Champagne-braiseret kylling med druer
Svenske kåldolmer med tyttebær
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495