Øl braiseret oksespidsbryst opskrifter
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekæber med champignon og øl
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Grydebrød
Fredagsbaren
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Marineret gris i kålblad med slaw
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Gulerodssuppe med ingefær, speltkerner og flute
45 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Gryderet med lammerack
40 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Braiseret oksesteg
3 t
Lammeskank med hindbær i brunet smør
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.