Øl braiseret oksespidsbryst opskrifter
Svinekæber
2 t
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Oksespidsbryst thaistyle, massaman karry med kartofler og kokosmælk
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Græske lammekoteletter
25 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Ølmarineret torsk
Bankekød med groft grønt
Braiserede porrer med tomater og laks.
Sprøde tortillas med krydret kylling
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Oksehaler
3 t
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Chili
Mexibønnegryde med øl og bagt græskar
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Braiseret roastbeef med persillerodspuré og pære fennikelsalat
30 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Champagne-braiseret kylling med druer
Svenske kåldolmer med tyttebær