Vintermad opskrifter
Andesteg med appelsinbrunede kartofler og rødkål med valnødder
3 t, 15 min.
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Eggs Benediet
25 min.
Småkager med skaktern
55 min.
Honningkage med kirsebærkompot
4 t
Chokoladetrøfler med kanel
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Sprød salat med grønkål, granatæble og nødder
30 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Kartoffelpizza med spinat og chili
1 t, 20 min.
Puré af knoldselleri
Farsbrød med bagte rødder og rosmarinstegte svampe
1 t, 25 min.
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Brunede kartofler
30 min.
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Sliders med rødbedebøf og spicy agurkecreme
25 min.