Vintermad opskrifter

Gløgg
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Medisterpølse
1 t
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Varm kartoffelsalat
20 min.
Sellerisuppe
Rodfrugtsuppe med krydrede kødboller
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Adventsbrunch
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Ovnbagt laks med grøntsager og valnødder
Tips til perfekt flæskesteg
2 t
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Krydret frugtkage med whiskyglasur
2 t
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Hvidkålssuppe med kålpølser
45 min.
Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495