Hvidkålssuppe med kålpølser

Hvidkålssuppe med kålpølser

Suppen er cremet og blid og toppes med sursød og sprød hvidkål.

Sådan gør du

  • 1 Skær porrerne i skiver og svits dem med hvidløg i en gryde.
  • 2 Skær hvidkål i strimler og svits med.
  • 3 Grøntsagerne skal ikke tage farve.
  • 4 Kom vand eller bouillon og fløde i gryden, og lad simre under låg i 30 minutter.
  • 5 Blend suppen cremet og smag til med salt og peber.
  • 6 Juster konsistensen med vand eller fløde.
  • 7 Kog pølserne, indtil de er gennemvarme.
  • 8 Bland eddike, sukker og sennep i en lille skål og vend hvidkål heri.
  • 9

    Server suppen i store tallerkener med pølse skåret i mundrette størrelser, lidt sursød hvidkål og brøndkarse.

  • {{recipeDoneText}} Hvidkålssuppe med kålpølser

Opskriften er udviklet af