Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Læg tarmene i lunkent vand i ½ time.
  • 2 Kød, spæk og løg hakkes to gange i kødhakkeren.
  • 3 Rør det med salt.
  • 4 Tilsæt de øvrige ingredienser og rør farsen godt sammen.
  • 5 Hæld vand gennem tarmene.
  • 6 Monter kødhakkeren med pølsehornet.
  • 7 Træk et stykke tarm på pølsehornet.
  • 8 Kom fars i maskinen og fyld tarmene jævnt, men ikke for fast.
  • 9 Slå knuder for enderne. Brug al farsen på denne måde.
  • 10 Kog medisterpølsen ca. 10 minutter ved svag varme og brun den derefter i lidt fedtstof på panden.
  • {{recipeDoneText}} Medisterpølse

Tip

Man kan prikke tarmen med en kødnål, hvis der kommer store luftlommer under fyldningen. Medisterpølse kan også steges direkte på panden. Stegetiden er 8-10 minutter på hver side ved svag varme. Rå medisterpølse kan fryses i 2 måneder. Opskriften er udarbejdet af Danske Slagterier.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier