Sådan gør du

  • 1 Selleri, kartofler og gulerødder skrælles. Løget pilles og hakkes i små tern. Selleri og kartofler skæres i store tern. Gulerødderne skæres i tynde strimler. Brug evt. en kartoffelskræller.
  • 2 Kartofler, løg og selleri kommes i bouillonen og koger i ca. 30 min., til de er møre.
  • 3 Blandingen blendes – evt. med stavblender. Mælk tilsættes.
  • 4 Citronen presses, og saften tilsættes.
  • 5 Suppen smages til med salt og peber.
  • 6 Gulerodsstrimlerne tilsættes og varmes kortvarigt igennem. Persillen blendes sammen med hvidløg.
  • 7 Olien tilsættes.
  • 8 Det smages til med salt og peber.
  • 9

    Servering

    Persilleblandingen røres i den varme suppe. Groft brød serveres til.


  • 10
  • {{recipeDoneText}} Sellerisuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier