Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)

Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)

Suppen er herlig på en kold dag. Giv brød eller andet kornprodukt til, og du har et let måltid. Eller servér suppen som del af et større måltid.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær græskarret i mindre stykker. Bruger du et grønt hokkaido-græskar, skæres skællen fra, men brug endelig skrællen, hvis det er et orange græskar, skær kun de knudrede dele fra.
  • 2 Skær hvidløg i småstykker, løg i tern, og gulerod i mindre stykker.
  • 3 Se linserne igennem for sten og skyl dem i en sigte.
  • 4 Varm olien i en gryde, og sautér løg og hvidløg til de er gennemsigtige.
  • 5 Tilsæt græskar, gulerod, splitlinser og vand og bring i kog. Lad det simre under låg i 30 min.
  • 6 Blend nu suppen. Spæd evt. op med lidt ekstra vand, hvis du vil justere tykkelsen.
  • 7 Smag til med salt og blend ingefær i efter smag. Server med drys af bladpersille.
  • {{recipeDoneText}} Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)

Tip

Opskriften er venligst stillet til rådighed for Dansk Vegetarforening af Lisbeth Tordendahl.

Opskriften er udviklet af