Sådan gør du

  • 1

    Müsli:

    Rist havregryn, nødder og kokosmel gyldent i en gryde.
  • 2 Tilsæt stødt kanel, rosiner og akaciehonning og rist videre i 30 sek.
  • 3 Hæld müslien op på en bakke til afkøling.
  • 4 Når det er koldt, er det blevet hårdt og sprødt, knus det ud mellem fingrene og tilsæt chokoladeknapperne.
  • 5 Serveres til græsk yoghurt.
  • 6

    Scrambled eggs med bacon:

    Lav røræg af æg, mælk og fløde og smag til med salt og peber.
  • 7 Steg baconen sprød samtidig.
  • 8

    Bagte figner:

    Skær et lille kryds i toppen af fignerne og læg en lille klat smør i hver.
  • 9 Bag dem ved 160 grader til de er møre – ca. 10-15 min.
  • 10 Rør den græske yoghurt med vaniljesukker og lime og servér det til de bagte figner.
  • {{recipeDoneText}} Adventsbrunch

Opskriften er udviklet af